skip to Main Content

Evaluare psihologica

individuala

Evaluarea sau interviul consta in dobandirea de informatii in legatura cu clientul din cabinet.

150 RON per sedinta

Psihoterapie individuala

terapie

Psihoterapia individuala presupune, in primul rand, existenta unei relatii intre client si psiholog, relatie care se dezvolta intr-un cadru securizant, lipsit de prejudecati si guvernata de principiul confidentialitatii.

150 RON per sedinta

Psihoterapia de cuplu

cuplu

In psihoterapia de cuplu relatia cuplului reprezinta o entitate, o lume intreaga, formata intre doua persoane. Aceasta lume este analizata cu obiectivitate si respect de catre terapeut.

150 RON per sedinta

Consiliere parentala

liv-bruce-odIhQypCuUk-unsplash

Consilierea parentală este un tip de serviciu care are scopul de a furniza cunoștințele, instrumentele, îndrumarea și, în special, sprijinul acordat părinților fără prejudecăți sau judecăți. În acest fel, ei devin mai bine pregătiți să aibă grijă de copiii lor.

150 RON per sedinta

Circle of security

maxresdefault

Programul de educatie parentala “ Circle of Security”, este un program centrat pe relatia parinte-copil dezvoltat de Kent Hoffman, Glen Cooper si Bert Powel care pornesc de la “Teoria Atasamentului” a lui John Bowlby.

Preturi "Circle of security"

  • Per sedinta 150 RON
  • Pachet 8 sedinte 700 RON
  • Grupuri de 5 persoane – 500 RON pachetul de 8 sedinte (per pers)

Consilierea copilului

kelly-sikkema-JRVxgAkzIsM-unsplash

Cand vedem ca este dificil pentru copil/adolescent sa se adapteze la regulile de viata, asa cum le vedem noi “normale”, cel mai bine este sa apelam la un specialist si sa vedem ce se intampla acolo, care sunt dificultatile, pentru a usura acest drum frumos dar dificil.

150 RON per sedinta

Pentru o programare sau informații adiționale sunați la 0730-803-0515 sau folosiți formularul de mai jos.

    X
    CONTACTEAZĂ-MĂ