skip to Main Content

Mă numesc Corina Tengher si sunt psiholog clinician atestat de Colegiul Psihologilor din România, Psihoterapeut în formare, membru al Asociației Române de Analiza Tranzacțională și educator Parental “Circle of Society”.

În momentul de față trăim într-o epocă în care nivelul stresului cotidian a ajuns la limite maxime și cu toate că deținem în noi inșine toate instrumentele pentru a combate acest lucru, nu mai avem parte de educația necesară pentru a le folosi.

Acest fapt se observă în starea noastră emoțională, în mediul de lucru, în erodarea relației de cuplu și, nu în ultimul caz, problemele parentale, fie că vorbim de noi ca parinți sau de noi ca fii si fiice.

În absența unui sprijin în rezolvarea acestor probleme ajungem la anxietate, depresie, extenuare psihică si diferite tulburări psihosomatice care afectează aparatul respirator, cardiovascular, gastro-intestinal, sistemul endocrin, pielea, etc.

Plecând de la sintagma “Eu sunt ok, tu esti ok”, vă adresez invitația de a mă contacta și a rezolva impreună întoarcerea la starea de bine și satisfacție emoțională.

Când începem o psihoterapie?

  • Atunci când nu mai găsim raspunsul singuri
  • Atunci când trecem printr-o perioadă dificilă și avem nevoie de sprijin emoțional
  • Atunci când nu reușim să găsim instrumentele pentru a combate stresul
  • Când trecem printr-o schimbare majoră în viața noastră
  • Când ne confruntam cu lipsa motivației, a puterii decizionale sau a poftei de viață
  • Când ne luptăm cu o depresie sau cu orice dependență (fie ea de serviciu, de relație, de jocuri de noroc sau alcool, droguri, mâncare).
Pregatire profesională

Absolventă a facultății de Psihologie

Program Masteral Psihoterapie Clinica

Formare Analiză Tranzacțională

Educator parental “Circle of Security”

Formare continuă – Tehnica Psihanalizei Copilului

In proces de formare – Psihoterapia psihanalitica a copilului, adolescentului si adultului- Fundatia Generatia

Află mai multe informații sau solicită o programare